healing - cisar.dk

Hvilken slags healing tilbydes?

Jeg er uddannet Reiki masterhealer, og min healing er baseret på Reiki-principperne. Endvidere har jeg gjort healingen til min egen ved at gøre den mere personlig, intuitiv og kombineret Reiki med krystaller og hjerte-energi. Så hos mig vil du opleve en healing, der bruger lige den energi, du har behov for, uanset om det er maskulin eller feminin, og som justerer dine chakraer, så du føler dig mere centreret og i ét med dig selv.

Hvordan virker healing?

Jeg kan ikke kurere sygdom med healing. Så er det sagt. Men healingen kan give dig ro til at kunne heale dig selv eller være mere modtagelig overfor konventionel behandling.

Der er ikke bivirkninger ved healing, og du kan derfor sagtens bruge det sammen med den konventionelle behandling fra sundhedsvæsnet. Du kan dog godt blive træt efter en behandling, så sæt gerne tid af til ro efter din behandling, og husk at drikke vand efterfølgende.

Gennem flere forskningsstudier i fx USA og Australien er det bevist, at man gennem healing arbejder med elektromagnetismen i kroppens energifelt (også kaldet aura). I energierne kan jeg finde og rette (hvis muligt) de ubalancer, der måtte være.

Jeg har især god erfaring med at lindre stress, tankemylder og angst. Healing kan også have effekt på fysiske smerter. Nogle gange er det nok med en enkelt healing, andre gange skal der flere gange til. Det kommer an på dels, hvor modtagelig du er for healing, og dels hvor kronisk din tilstand er.

Healing er både for børn og voksne, men er barnet under 15 år, skal jeg bruge forældrenes accept til healing.


PRISER

Healing børn (op til 15 år): 30 min inkl opsamling + krystal til at tage med hjem 275 kr

Healing voksne: 55 min inkl opsamling + krystal til at tage med hjem 750 kr

Fjernhealing: 15 min inkl opsamling på telefon 275 kr (overføres på mobilepay før healingens opstart)

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.