Clairvoyance - cisar.dk

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn og dækker over en bred vifte af oplevelser og indsigter. Jeg bruger clairvoyancen til at se dine potentialer og begrænsninger for at understøtte din personlige udvikling.

Men clairvoyance kan også besvare spørgsmål om enten fortid eller fremtid. Jeg vil dog påpege at clairvoyance ALTID er 100% vejledende. Det betyder, at du stadig har dit frie valg til at ændre det, jeg har stillet ind på. Fremtiden er ikke skrevet på forhånd.

Clairvoyance kan udføres enten i min klinik, på telefonen eller på mail/messenger. Energien er den samme, uanset om vi er i samme rum. Jeg stiller ind på din energi og får forskellige beskeder til dig gennem din energi. Du kan stille et spørgsmål eller lade mig stille ind på din energi for at få afklaret, hvad der er vigtigst for dig at få at vide lige nu.

Regression kan hjælpe dig tilbage til tidligere liv, hvor jeg kan heale på nogle af de mønstre, du havde dengang, så de bliver forløst i dette liv. Regression tager typisk 2-2,5 timer. I regression ligger du på min briks med tæppe og øjenpude på, mens jeg guider dig ind til dine tidligere liv. Det er således dig selv, der vil opleve de tidligere liv, mens jeg skriver dine oplevelser ned undervejs. 

Du kan også booke husrensning, som jeg kan gøre hjemmefra eller hjemme hos dig. Husrensning rydder op i de energier, som er i og omkring dit hjem. Hvis du oplever forstyrrelser i hjemmet (fx åndelig energi), eller hvis der generelt er en negativ, opfarende eller på anden måde generende energi i hjemmet, kan jeg hjælpe. Der kommer kørselstillæg på, hvis jeg skal køre hjem til dig. Se under priser.

Venindeaften Har du lyst at få clairvoyance/healing i dit eget hjem i forbindelse med en venindeaften, så book mig til dette. Hver person får 15-20 min clairvoyance. 


PRISER

Clairvoyance 55 min 750 kr

Clairvoyancespørgsmål (1 spørgsmål på skrift) 150 kr

Telefonclairvoyance 30 min 400 kr (betales på mobilepay ved samtalens start)

Regression 2-2½ time 1.275 kr

Husrensning 950-1.200 kr afhængigt af husets størrelse inkl kørsel indenfor 15 km. Kørsel derudover 3 kr pr km.

Venindeaften 450 kr/person for clairvoyance

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.